Al sinds onze kindertijd zijn auto’s onze passie. Er niets fijner dan met passie en plezier te mogen werken en dat is wat we doen! Voor ons is jouw reactie, het WOW-effect dat je zal overvallen als je je auto weer ophaalt, het mooiste cadeau!

Naast passie en plezier is kennis belangrijk in dit werk. Regelmatige bijscholing maakt deel uit van onze afgeronde opleiding aan de Detailing Academy waar we moderne technieken, tools en middelen leerden te gebruiken.

Door onze inmiddels jarenlange ervaring in zowel Polen als Nederland kunt u rekenen op onze ervaring en zorgvuldigheid. Onze prijzen zijn zeer concurrerend – je hoeft niet bang te zijn voor een aanslag op je portemonnee!

Om het je makkelijk te maken bieden wij een vervangende auto, vervoer naar je woonplaats of het ophalen en inleveren van de auto bij je thuis.

Als extra ontvang je bij de meeste pakketten gratis speciale schoonmaakproducten, samen met instructies over hoe en wanneer je ze kunt gebruiken om langer van een mooie auto te genieten.

TOT ZIENS!

0
6 jaar praktijkervaring
0
250 tevreden klanten
0
Wow-effecten

Wat zeggen onze klanten over ons?